Vi søker etter prosjektleder og revisjonsledere

Vi søker etter prosjektleder og revisjonsledere

Ledig stilling

Vil du være med å forme fremtidens arbeidssikkerhet og kvalitetssikring? Bli med i vårt team som prosjektleder og revisjonsleder! Nå har vi 3 nyopprettete stillinger.

Prosjektleder for personellsertifisering

100 % fast stilling.

Vi har satt sammen en ny og spennende stilling for deg som har interesse for kompetanse og IKT. Norsk Sertifisering har i dag en rekke sertifiseringsordninger for personer som ønsker å utvikle og vedlikeholde sin kompetanse på en rekke områder. Et personsertifikat har en stor verdi for arbeidstaker som får en uhildet bekreftelse på sin kompetanse, og for arbeidsgiver som sikrer at virksomheten har rett kompetanse til enhver tid. Vi tilbyr i dag sertifiseringer til mangfoldsledere, kvalitetsledere, revisjonsledere, risikoledere, miljløledere, vedlikeholdsledere, lekeplassinspektører, arbeidsmiljøledere, eltakstpersoner og prosjektledere, programledere og porteføljeforbaltere (IPMA). Nå får du muligheten til å jobbe med alle disse flotte ekspertene og sikre at stadig flere kommer til.

Les hele stillingsbeskrivelsen på finn.no

Revisjonsleder for sertifisering av sakkyndig virksomhet og opplæringsvirksomheter

100 % fast stilling.
Vi er på jakt etter deg som er opptatt av sikkerhet ved bruk av arbeidsutstyr og ønsker å bli vår nye revisjonsleder.
Sertifiseringsordningen for arbeidsutstyr er etablert av Arbeidstilsynet og har som formål å sertifisere virksomheter som skal utføre sakkyndig kontroll eller som tilbyr sikkerhetsopplæring innen arbeidsutstyr. Norsk Sertifisering er utpekt sertifiseringsorgan av Arbeidstilsynet på arbeidsmiljølovens område og vi øker nå aktiviteten og ønsker oss flere med på laget.

Les hele stillingsbeskrivelsen på finn.no

Revisjonsleder for sertifisering av ledelsessystemer

100% fast stilling.
Vi har satt sammen en ny og spennende stilling for deg som kjenner til ISO ledelsessystemstandarder og som motiveres av at virksomheter lykkes med sine mål. Vi tilbyr sertifisering etter de mest kjente ISO ledelsessystemstandardene og utvidere stadig vår portefølje. Vi har kunder i mange ulike bransjer, offentlig som privat, spredd over hele landet.

Les hele stillingsbeskrivelsen på finn.no

For spørsmål om stillingene, ta kontakt med daglig leder Inger Jakobsen på telefon 67 52 60 15 eller mobil 93 40 50 01.