Ledelse

Ledelse

 • Inger Jakobsen

  Daglig leder+47 934 05 001

  Inger Jakobsen har en bachelor fra Universitet i Oslo med studier i kriminologi, psykologi og pedagogikk. Hun kommer fra Standard Norge hvor hun i mange år har ledet arbeidet med utvikling av nasjonale, europeiske og internasjonale standarder for god virksomhetsstyring, inklusive standarder med krav til samsvarsvurdering med systemsertifisering og personellsertifisering. Hun har også ledet arbeidet med utvikling av standarder innenfor ulike sektorer som helse og omsorg samt fiskeri og havbruk. Hun har tidligere hatt lederstillinger i både utdanningssektoren IT-sektoren.

 • Andreas Weng

  Andreas Weng

  Revisjonsleder for sertifiseringsordningen for arbeidsutstyr

  Andreas Weng er utdannet maskiningeniør med fordypning i mekatronikk ved Høgskolen i Oslo. Han har erfaring både som produkt- og serviceingeniør og senere som teknisk leder. Andreas Weng har jobbet hos importør og leverandør av bygg- og anleggsmaskiner og sakkyndig virksomhet. De siste årene har Andreas jobbet som senioringeniør i Arbeidstilsynet med ansvar for oppfølging av arbeidsulykker og forebyggende tilsyn med fokus på sikkerhet ved bruk av arbeidsutstyr

 • Siddhant Kumar

  Prosjektleder for personellsertifisering

  Siddhant Kumar har utdanning fra Forsvaret og senere utdanning som sykepleier fra Oslo Metropolitan University hvor han bla skrev oppgave om Manchester Triage Scale i norske akuttmottak. Siddhant Kumar har arbeidserfaring både fra Forsvaret hvor han har vært i flere år og fra helsesektoren. Han har også jobbet med HR, rekruttering, logistikk, salg og kommunikasjonsarbeid.

 • Caroline Garabini

  Eksamensansvarlig / Økonomi+47 485 95 583

  Caroline Garabini har en bachelor i Business Administration, og har 14 års erfaring innen administrative fag og som HR og økonomi. Caroline har erfaring fra oljeindustrien i TechnipFMC som Subsea Contract Coordinator, ansvarlig for kontrakter mellom TechnipFMC og Petrobras.

 • Crina Rauta

  Innleid+47 930 99 889

  Innleid

  Crina Rauta har teknisk sivilingeniør utdannelse innen metallurgi, samt prosjektledelse, og økonomi og administrasjon. Crina har jobbet i flere bedrifter med å etablere, vedlikeholde og utvikle ledelsessystemer for kvalitet og HMS, har lang erfaring som kvalitetsrevisor og er kvalifisert som Risk Manager og Lean grønt belte.