Ledelse

Ledelse

 • Inger Jakobsen

  Daglig leder+47 934 05 001

  Inger Jakobsen har en bachelor fra Universitet i Oslo med studier i kriminologi, psykologi og pedagogikk. Hun kommer fra Standard Norge hvor hun i mange år har ledet arbeidet med utvikling av nasjonale, europeiske og internasjonale standarder for god virksomhetsstyring, inklusive standarder med krav til samsvarsvurdering med systemsertifisering og personellsertifisering. Hun har også ledet arbeidet med utvikling av standarder innenfor ulike sektorer som helse og omsorg samt fiskeri og havbruk. Hun har tidligere hatt lederstillinger i både utdanningssektoren IT-sektoren.

 • Crina Rauta

  Fagdirektør+47 930 99 889

  Crina Rauta har teknisk sivilingeniør utdannelse innen metallurgi, samt prosjektledelse, og økonomi og administrasjon. Crina har jobbet i flere bedrifter med å etablere, vedlikeholde og utvikle ledelsessystemer for kvalitet og HMS, har lang erfaring som kvalitetsrevisor og er kvalifisert som Risk Manager og Lean grønt belte.

 • Caroline Garabini

  Eksamensansvarlig / Økonomi+47 485 95 583

  Caroline Garabini har en bachelor i Business Administration, og har 14 års erfaring innen administrative fag og som HR og økonomi. Caroline har erfaring fra oljeindustrien i Technip FMC som Subsea Contract Coordinator, ansvarlig for kontrakter mellom Technip FMC og Petrobras.