Vi inviterer til FAGDAGENE 2022

Vi inviterer til FAGDAGENE 2022

Vi inviterer til nye Fagdager for Sakkyndige virksomheter og Sertifiserte opplæringsvirksomheter den 11. og 12. oktober 2022. Fagdagene holdes på tradisjonsrike Quality Hotel Olavsgaard konferansehotell beliggende i landlige omgivelser mellom Oslo og Gardermoen.

Fagdagene er en årlig møteplass for alle sakkyndige virksomheter og opplæringsvirksomheter under Arbeidstilsynets «Forskrift om administrative ordninger på arbeidsmiljølovens område». Deltakelse på fagdagene kan sikre deg verdifull informasjon og nyttig erfaringsutveksling. I år setter vi også fokus på hva bransjen kan gjøre for økt bærekraft og sirkulær økonomi med forslag til konkrete tiltak.

Programmet for fagdagene begynner å ta form og Petroleumstilsynet, Standard Norge, Kranteknisk forening og ikke minst fra flere av våre dyktige eksperter. Og kanskje kommer Arbeidstilsynet også – kommer dere? Vi oppfordrer dere også til å spille inn forslag til tema som bør tas med i programmet – bruk gjerne påmeldingsskjema til innspill, eller send forslag til inger.jakobsen@norsksertifisering.no.

Pris per person

Fagdagsavgift:2500,-Konferanse, begge dager

Kostnader som betales til hotellet ved utsjekk:

Altenativ 1: kr 3260,-Inkl. overnatting, frokost, lunsj begge dager og festmiddag (Overnatting i enkeltrom er kr. 1250,-, dagpakke per dag er kr 750,-, festmiddag er kr 510,-)
Alternativ 2: kr 2010,-Inkl. lunsj for ikke boende begge dager og festmiddag (dagpakke per dag er kr 750,-, festmiddag er kr 510,-)
Alternativ 3: kr 1500,-Inkl lunsj for ikke boende begge dager, ikke festmiddag (dagpakke per dag er 750,-)

Parkering er gratis for hotellets gjester. Ladestasjoner for el-biler (mot betaling).

Påmeldingsfrist: 20. september

Vær rask med påmeldingene, plassene fylles opp fortløpende. Før opp navn på deltakere og kryss av for alternativ pris i påmeldingsskjemaet. Påmeldingsskjema sendes per e-post til info@norsksertifisering.no.

NB: Vi ber om at du melder ifra så fort du kan dersom du har meldt deg på, men allikevel ikke kan komme. Ved avbestilling etter 15. september belastes 50 % av konferanseavgiften og ved avbestilling etter 1. oktober belastes deltagelse i sin helhet.

Praktisk informasjon

Dato: Torsdag 11. og fredag 12. oktober 2022
Sted: Quality Hotel Olavsgaard, Hvamstubben 11, 2013 Skjetten. Tlf. 63 84 77 00 20.

Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

Maks antall plasser – meld deg på i dag

Det er maks antall plasser, så meld deg på så tidlig som mulig for å sikre deg plass. Plassene fylles opp fortløpende. Før opp navn på deltakere og kryss av for alternativ pris i påmeldingsskjemaet. Påmeldingsskjema sendes per e-post til info@norsksertifisering.no.

Gratis parkering på Quality Hotel Olavsgaard

Fagdagene gjennomføres på hyggelige Ouality Hotel Olavsgaard som ligger midt mellom Oslo og Gardermoen. De er kjent for god mat og atmosfære, og byr på softis, popcorn, frukt og kake i pausene. Det er også mulighet for elbillading. Bussknutepunkt rett utenfor hotellet med busser til og fra Oslo sentrum og Gardermoen, samt lokalområdet. Her kan du lese mer om hvordan du kommer deg til hotellet.

Velkommen til faglig dyst den 11. og 12. oktober på Quality hotel Olavsgaard.
Hilsen programkomiteen og teamet i Norsk Sertifisering AS