Vi flytter til nye lokaler i Oslo sentrum

Vi flytter til nye lokaler i Oslo sentrum

Denne uken skal Norsk Sertifisering AS ut på en liten reise som skal vare noen år. På fredag kommer flyttebil hit til Lysaker som skal ta alle tingene våre til nye lokaler i Schweigaardsgate 10.

Vi gleder oss til en ny og mer sentral beliggenhet både for våre mange kunder og for våre leverandører og samarbeidspartnere. Mandag 19. desember er vi på plass og gleder oss til å bli mer kjent med våre nye naboer som Viken fylkeskommune og Gjensidige og ikke minst til samboerskap også med Quality Norway AS som også vi bo på samme adresse i Galleri Oslo.

Det er kun post- og besøksadresser som endres. Alle andre selskaps- og foreningsdata (eksempelvis organisasjons- og kontonummer) samt telefon, web og mailadresser forblir uforandret.

Ny postadresse

Postboks 9355, Grønland, 0135 Oslo

Ny besøksadresse

Schweigaardsgate 10, 3. etg., 0185 Oslo

Hvordan finner du oss etter 16. desember 2022?

Fra Oslo S, avgangshallen – følge skilting mot Oslo Bussterminal! Du går ut av Oslo S, over gangbroen mot Galleriet, gå inn i Galleriet, følg gaten (dette er Schweigaardsgate, innendørs) ta rulletrapp ned 1. etasje til bussterminalen, ta rulletrappen opp en etasje på motsatt side av bussterminalen og du er nå straks ved Schweigaardsgate 10. Våre nye kontorer er en etasje opp, i 3.etg. Ta trappen eller heis. Det er skiltet innendørs i Galleriet med både Norsk Sertifisering sitt navn og foreningene sine navn. Det tar ca 3 minutter å gå fra Oslo S spor 1.

Parkering

Du kan kjøre inn i Galleriet Øst parkeringshus, adresse Tøyenbekken 19, Oslo.
Kjør inn i parkeringshuset, sving venstre og rett frem til du ser skiltet i taket påført «Taxi – av/på lessing til Oslo Bussterminal». Kjør inn til høyre i parkeringshuset og følg skilter til det står 10 B.
Du finner ledig plass og kan ta heis eller trapp rett opp til våre lokaler i 3. etg.
Det er OnePark som driver parkeringshuset, så husk betaling! Priser og betingelser for dette finner du på www.onepark.no

For øvrig kan vi anbefale parkeringshuset ved Oslo S eller ved Oslo City. Veldig kort avstand å gå til våre lokaler fra begge steder.

Bærekraftig flytting

Vi har fokus på en bærekraftig flytting! I samarbeid med Entra (utleier) har vi lagt stor vekt på gjenbruk av bygningsmaterialer. I praksis betyr dette at alle glassvegger er gjenbrukt, dører og i tillegg så mye som mulig av bygningsmateriale. Nærmest alt inventar vil være brukt.

Vi ønsker alle en riktig god jul og godt nyttår!

Velkommen til oss!