Styrk dine ferdigheter og kompetanse med resertifisering for lekeplassinspektører

Styrk dine ferdigheter og kompetanse med resertifisering for lekeplassinspektører

Lekeplasser er et sted hvor barn kan utforske og lære gjennom lek. Det er viktig at lekeplasser er trygge og tilpasset barnas behov. Som lekeplassinspektør har du en viktig rolle i å sikre at lekeplasser er sikre og funksjonelle for barna som bruker dem. En viktig del av denne rollen er å opprettholde sertifiseringen din gjennom resertifisering.

Resertifisering innebærer at du oppdaterer kunnskapen din og sørger for at den er oppdatert etter Norsk Standard. Ved å ta resertifisering viser du at du har fornyet kunnskap om sikkerhet og kvalitetsstandarder som er vesentlige for å sørge for at lekeplasser er trygge for barna som bruker dem. Dette vil også være en fordel for deg i karrieren din, ettersom det viser at du er dedikert til yrket ditt og stadig utvikler deg for å opprettholde høy standard. I tillegg kan resertifisering bidra til å styrke ferdigheter og kompetanse innen lekeplassinspeksjon, og øke bevisstheten rundt endringer. Dette viser også at du er dedikert til yrket ditt og stadig utvikler deg for å opprettholde høy standard. Les mer om sertifiseringen her.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppdatere kunnskapen din og ta resertifisering som lekeplassinspektør!

Nå er det oppfriskningskurs med mulighet for eksamen og resertifisering i samarbeid med Bad Park og Idrett (BPA). Dato for kurset er 27. mars 2023, og dato for eksamen/resertifisering er 28. mars, i Oslo. Meld deg på her.

Om kurset

Dette kurset er spesielt tilpasset for personell som har tidligere fullført et introduksjons- eller inspektørkurs og nå ønsker en oppdatering av sine kunnskaper. Kurset vil ta for seg endringene som har blitt gjort i Norsk Standard 1176 etter 2017, samt en oversikt over de mest betydningsfulle elementene i NS1176 serien.

Oppfriskningskurset er spesielt egnet for de som trenger å fornye sertifiseringen sin som lekeplassinstruktør eller skal ta eksamen for å bli sertifisert. Det vil være mulig å ta eksamen påfølgende dag etter kurset.

Kurset vil pågå i løpet av en dag, fra klokken 10:00 til 16:00, og vil finne sted på Norges Idrettshøgskole i Oslo. Vennligst merk at gjennomføringen av kurset og eksamen krever minimum fem deltakere.

Det er viktig å merke seg at det stilles krav til praksis og relevant kompetanse for deltakere som tar eksamen. Etter fullført opplæring vil kandidatene bli evaluert gjennom en skriftlig og praktisk eksamen. Eksamen vil bli gjennomført av en tredjepartsaktør, Norsk Sertifisering AS, som er akkreditert for personellsertifisering. De som skal ta eksamen må anskaffe siste utgave av NS1176 selv, dette kan kjøpes fra Norsk Standard.

Ikke gå glipp av sjansen til å delta på kurset! Påmeldingsfristen er 13. mars 2023.