Sertifiseringen ga Tom André den teoretiske tyngden han trengte

Sertifiseringen ga Tom André den teoretiske tyngden han trengte

Jeg trengte ikke å forklare mitt kompetansenivå. Det holdt å si at jeg hadde en internasjonal sertifisering på senior prosjektleder nivå.

Vi er stolte av våre kandidater! Tom André Kleven, Konsulentdirektør fra Atea, er IPMA-sertifisert som porteføljedirektør nivå A.

Kleven mener at sertifiseringen er viktig for egen utvikling og kompetanseheving.

– Det å gå igjennom en strukturert og profesjonell sertifiseringsprosess hvor man virkelig må dokumentere og reflektere over egen læring og kompetanse, er utrolig nyttig når det kommer til å tilegne seg kompetanse og utvikle seg innenfor faget og det personlige.

– Sertifiseringsprosessen i første runde hadde gitt meg mye kompetanseheving, så en strukturert gjennomgang av hvordan jeg hadde utøvd ledelse av prosjektene de siste 5 årene anså jeg også som viktig for egenrefleksjon, egen utvikling og ytterligere kompetanseheving.

Det var et par ting jeg fikk litt som aha opplevelse under sertifiseringen i 2007 som da brente seg fast og som jeg har hatt veldig mye fokus på siden. Det var å ha fokus om å planlegge ledelsen av prosjektet og ikke prosjektet og prosjektoppgavene. Prosjektdeltakerne planlegger prosjektet og prosjektoppgavene.  

Les hele artikkelen om hvorfor han valgte å fortsette med resertifisering i løpet av sin karriere og erfaringene han har med den internasjonale sertifiseringen.

Her finner du mer informasjon om IPMA-sertifiseringen.

Les mer om følgende emner: