Inger Jakobsen blir ny daglig leder for Norsk Sertifisering AS

Inger Jakobsen blir ny daglig leder for Norsk Sertifisering AS

Styret i Norsk Sertifisering har tilsatt Inger Jakobsen som ny daglig leder fra 1. juni i år. Jakobsen kommer fra Standard Norge hvor hun har hatt ansvar for marked- og forretningsutvikling for flere virksomhetsområder. Hun erstatter Frode Ervik Pettersen som har ledet Norsk Sertifisering i en årrekke.

Med Inger Jakobsen har vi fått en erfaren og dyktig leder med bakgrunn fra standardisering, sier styreleder Harald Bredrup. Jakobsen har akkurat den erfaringen, kompetansen og engasjementet som vi ønsker oss for en ny leder for Norsk Sertifisering. Hun kjenner Norsk Sertifisering fra utsiden, og gjennom det ansvaret hun har hatt med utvikling av ledelsesstandarder som grunnlag for akkreditert sertifisering. Hennes spisskompetanse og brede bakgrunn også fra it- og utdanningssektoren er helt unik for oss. Jakobsen har en god samfunns- og næringslivsforståelse og vi ser fram til å arbeide sammen med Jakobsen om å videreutvikle Norsk Sertifisering til å bli en enda sterkere aktør i markedet fremover.

– Jeg er takknemlig for tilliten og glad for å få denne spennende muligheten. Norsk Sertifisering har en viktig rolle i samfunnet og store muligheter for vekst og utvikling. Det er stas å få anledning til å være med på laget og jeg ser fram til å ta fatt på arbeidet både med ydmykhet og glede, sier Inger Jakobsen.

Styreleder Harald Bredrup takker Frode Ervik Pettersen for den solide jobben han har gjort med å bygge dagens brede og sterke tjenesteportefølje i Norsk Sertifisering. Under hans ledelse er Norsk Sertifisering blitt en høyt faglig anerkjent aktør i markedet som bidrar til at selskapet har et godt fundament for videre vekst, sier Bredrup. Pettersen har takket ja til nye utfordringer utenfor Norsk Sertifisering, men vil i tiden fremover sørge for god overføring av nødvendig kunnskap, erfaring og kompetanse til ny daglig leder.