Ofte stilte spørsmål

Spørsmål Norsk Sertifisering svar
Hvorfor er ikke IPMA-sertifiseringen et kurs med en eksamen, slik som enkelte andre er? Gjennom IPMA-sertifiseringen skal to uavhengige assessorer verifisere at kandidaten har nådd et gitt nivå, både når det gjelder kunnskap og ferdigheter. Dette er ikke mulig å gjøre gjennom en skriftlig prøve.
Når og hvordan formidles eksamensresultater? NSAS: Vanligvis vil det ta 3- 4 uker før resultatene foreligger. Det vil ikke bli sendt ut informasjon før alle eksamensresultatene er godkjent, herunder resultater fra eventuell omsensur. Informasjon vil bli sendt ut pr. post eller e-post.
Når og hvordan formidles resultater fra IPMA-sertifisering? Se sertifiseringskalender. Alle svar gis vi e-post.
Må jeg begynne på nivå D og jobbe meg oppover i IPMA-sertifiseringen? Nei, du kan starte på de nivået du mener er riktig for deg.
Hvilke kurs må jeg ta for å bli IPMA-sertifisert? IPMA-sertifiseringen stiller ingen krav om hvor du får din kunnskap og dine ferdigheter fra. Når det er sagt kan det være lurt å friske opp sin kunnskap. Se for øvrig under Kurs
Jeg har søkt om fornyelse av mitt sertifikat, når kan jeg forvente svar? Du vil motta en bekreftelse på mottak av søknad og vanlig behandlingstid er opptil 2 uker.
Utløpsdato på mitt sertifikat utløp for 8 måneder siden, kan jeg likevel fornye sertifikatet hos dere? Siden ditt sertifikat har utløpt med mer enn 6 måneder er det ikke mulig å fornye ditt sertifikat. For å bli sertifisert på nytt er det nødvendig å bestå en ny eksamen, se eksamensplanlegger for tidspunkt.
Jeg ønsker å sertifisere meg som Risk Manager, blir jeg videofilmet på eksamensdagen? Risk Manager har kun skriftlig eksamen. De andre sertifiseringsordningene har muntlig eksamen i tillegg til den skriftlige. Dette gjelder for EM (Miljøleder), ISM-revisorer (International Safety Management), QA, og QLA (Kvalitetsrevisorer og Revisjonsledere kvalitet) og for QM (Kvalitetsledere)
Jeg har mottatt NSAS sertifikatet mitt, søkte samtidig etter EoQ-kompetansebevis, når kan jeg forvente dette? EoQ- kompetansebevis blir registrert ved behandling av søknad. Det er vanligvis noe ventetid på disse siden de blir bestilt i bunter fra Spania.

Innlogging kundeportal

Brand1 Brand1 Brand2 Brand3 Brand4